• 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

Strategy pakt groot uit!

TRATEGY UITERAARD WEER VAN DE PARTIJ OP DE HENGELSPORT- EN BOTENBEURS

Door Team Strategy

Vrijdag 30 november tot en met zondag 2 december pakt Strategy weer flink uit op een van de grootste hengelsportbeurzen van Europa. De boys kijken ernaar uit om jou weer de (nieuwste) producten voor 2019 te presenteren. Je kunt Strategy / Spro terugvinden in hal 8 op stand 53.
spro2

 De mannen van Strategy aan het woord: We kunnen je met trots melden dat we weer een aantal nieuwe producten aan ons gamma hebben toegevoegd. Om alvast een indruk te krijgen volgt hieronder een sneak-peek van een aantal bijzondere (innovatieve) producten en actie ‘s.

Pole Position Endtackle caps!spro4

Flat Cap Black

Eindelijk is het zover! Tijdens de beurs zijn onze nieuwe Pole Position petten volop verkrijgbaar. Uiteraard koppelen we hier een spectaculaire beursactie aan, maar hierover later meer!
spro1


Trucker Cap Camou

Veel nieuwe items in de Grade range

Met ‘Grade’ spreken wij onze ambitie uit om de absolute innovator in het high performance segment te zijn. Dit is niet slechts de zoveelste ‘high end range’, maar een volstrekt uniek concept waarin gekozen is voor maximaal comfort, alleen de allerbeste materialen en het typische samenspel tussen elegantie, 2-tone design en een modieus ontwerp.
spro10


It’s gonna be a GRADE new season!

Het innovatieve, modulaire systeem zorgt ervoor dat alle elementen binnen deze productgroep naadloos op elkaar aansluiten. Grade: Pure Elegantie. Uiteraard zal een groot gedeelte van de Grade range tijdens de beurs verkrijgbaar zijn!

Saga The Gamechanger

Uitzonderlijk aas ontstaat niet per toeval. Onze visie met betrekking tot dit aas is gebaseerd op het blindelings vertrouwen in de unieke signaalwerking die uitgaat van de kracht van fermentatie. Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt! Het hele Saga pakket is tijdens de beurs te verkrijgen en we hebben zelfs een fantastische actie! We gaan gratis Saga’s weggeven!

spro3

 

Ja je hoort het goed, ben je benieuwd, zorg dan dat je absoluut een bezoek aan onze stand brengt! Een schitterende kans om The Gamechanger eens uit te proberen!

spro6

Strategy 3 in 1 Thermal Suit

Dit Strategy Thermal Suit is speciaal ontworpen om comfortabel te vissen onder alle weersomstandigheden. Het driedelige pak beschermt je niet alleen tegen de elementen, maar heeft ook een aantal praktische functies die het draagcomfort garanderen. De 3-1 reeks kan samen of allemaal afzonderlijk worden gedragen.

spro7

 

De jas bestaat uit twee delen, een binnenjas van fleece die perfect te dragen is tijdens de zomertijd en een gevoerd waterproof jack met borstvak, duurzame ritsen en elastische manchetten. Comfortabel, warm en voor alle seizoenen te gebruiken.

Strategy Camera Mount

Wat een handige gadget is dit! Geen gedoe meer om je camera iedere keer van het statief af te draaien! Monteer en demonteer je camera in slechts 1 seconde met deze super handige ‘quick release camera mount’ op een bankstick. Uitgevoerd met 6 en 8mm schroefdraad.
spro5

 Deeper PRO+

Breng uw visniveau naar een hoger plan met de uitwerpbare visvinder met de beste specificaties ooit. Hij biedt meer vermogen, meer functies en het beste werpbereik en scandiepte én is de enige visvinder die uitwerpbaar is met een interne gps-ontvanger.
spro8

 De Deeper PRO+ verzorgt ongelofelijke scans en kaarten vanaf de kant, boot, kajak en op het ijs, zodat u de kennis hebt van een pro en vist als een pro.

Tips & tricks

Koen Koops, Saron Debets zullen het hele weekend aanwezig zijn. Pieter van de Werfhorst op vrijdag. Dennis Hellings en Martijn van Ommen op zaterdag en zondag. Zij laten je graag alle bovenstaande (nieuwe) producten in de praktijk zien en geven je uiteraard meer uitleg als je dat wilt.
spro9

 

Wij spreken je graag in Utrecht op de Hengelsport- & Botenbeurs!

Team Strategy

Pin It

3 dagen

In 2019 is Carpsquare op vrijdag 29 november, zaterdag 30 en zondag 1 december in de Jaarbeurs Utrecht.

180 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 18e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.