• 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

Superdeals bij Hertog Hengelsport

De mannen van Hertog aan het woord: Bij Hertog Hengelsport hebben we er een handje van om groot in te kopen. Daar kan je op de hengelsportbeurs in Utrecht van meeprofiteren want we nemen véél aanbiedingen en superdeals mee naar de Jaarbeurs. Hieronder een kleine preview!

beursacties b carp 2018

Prologic warmtepakken

De vissers die ook in de wintermaanden langs de waterkant te vinden zijn weten maar al te goed dat een thermopak een echte must-have is in deze koude en soms waterige periode. Voor de bikkels die in de winter gewoon stug doorvissen hebben we twee hele mooie warmte pakken van Prologic mee naar de beurs.

Prologic High Grade Thermo
We kunnen zo aan het eind van het jaar wel zeggen dat dit absoluut ons best verkochte warmte pak is. Deze High Grade Suit is water- en winddicht en beschikt over een warme comfortabele fleece voering. Voor slechts €100,- ga jij toch geen kou zitten lijden?

Prologic Max5 Comfort Thermo Suit
De tuinbroek en lange jas van de Prologic Max5 Thermo suit bieden je optimale bescherming tegen kou en nattigheid. Het pak is gemaakt van het oersterke 210T nylon tactel shell voor langdurig gebruik. Nu exclusief op de beurs voor €130,-

-.beursacties prologic 2018

B-Carp

Hertog Hengelsport en Belgische B-Carp zijn al jaren een vertrouwd duo op de hengelsportbeurzen. Ook dit jaar vind je een complete B-Carp hoek op de stand van Hertog. Het karper kwaliteitsmerk staat bekend om zijn oerdegelijke materiaal voor hele vriendelijke prijzen. Kom kijken naar de meest veelzijdige producten. Hengels, bedchairs, rodpod’s, onthaakmatten en complete transportkarren. We hebben het allemaal staan in de jaarbeurs.

hertog stand utrecht 2017

J.C. Extreme Sleeping Bag de Luxe

beursacties jc sleepingbag 2018

Ga je in deze periode van het jaar nog nachtvissen dan moet je over een goede warme slaapzak beschikken. Heb je die nog niet of is de jouwe aan vervanging toe dan is deze J.C. Exteme sleeping bag deluxe precies wat je zoekt. De fleece voering en de buitenmantel van het waterafstotende peachskin maken hem geschikt voor tempraturen tot -20°C. Een slaapzak voor jaren plezier van €169,99 nu voor €100,-.
Voor zover onze tweede beursupdate. Wil je op de hoogte blijven van al onze beursacties volg Hertog Hengelsport dan op facebook. Wij hebben er in ieder geval reuze zin in en gaan er weer een feestje van maken. Zien we jullie daar?

Pin It

3 dagen

In 2019 is Carpsquare op vrijdag 29 november, zaterdag 30 en zondag 1 december in de Jaarbeurs Utrecht.

180 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 18e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.