• 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
  • 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

5 redenen waarom je als karpervisser de Hengelsport- en Botenbeurs NIET mag missen

Als je naar buiten kijkt dan weet je genoeg: we zitten in het staartje van het najaar en het zal niet lang meer duren voordat de vorst haar intrede doet. Zodra de temperatuur onder nul duikt en de oostenwind opsteekt, breekt voor veel vissers de tijd aan om de hengels in de schuur te zetten en andere leuke dingen te gaan doen.

Geniet nog van het restant van het najaar!

Foto 1 najaar karpervissen hengels

Misschien is het leukste wat je kunt gaan doen: een bezoekje brengen aan de 17e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs te Utrecht. Ook voor karpervissers is dit dé beurs van het najaar dus zorg dat jij erbij bent. Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december is het feest in de Jaarbeurs en hieronder hebben we 5 redenen voor je op een rijtje gezet waarom jij deze beurs NIET mag missen!

Foto 2 carpsquare 2017 utrecht beurs 27

Shoppen, nieuwe producten bekijken, een lekker broodje hamburger en gezellig kletsen: dat is een beursbezoek in een notendop.

Ben jij erbij? Scoor dan HIER je (extra voordelige) ticket!

1. 200 stands uit binnen- en buitenland met veel karpervisserij!
Met ruim 200 standhouders zal je moeite hebben om ALLES te bekijken op 1 beursdag. Het beursoppervlak is maar liefst 20.000 (!) vierkante meter! Samen met roofvis is de karpervisserij een van de twee belangrijkste doelgroepen van de beurs. Er zijn dan ook tientallen stands waar jij je hart kan ophalen als karpervisser. Van hengelsportwinkels tot groothandels en van aasfirma’s tot hengelbouwers: in Utrecht zal je jezelf niet vervelen.

Foto 3 Strategy karper beurs utrecht

Tientallen karperstands zullen ervoor zorgen dat je wellicht zelfs tijd te kort komt!

2. bekende vissers op het sociale media plein én in de lezingzaal
“Gezelliger dan ooit!” Dat is wat de organisatie heeft beloofd voor de aankomende editie van de Hengelsportbeurs! Voor het eerst is er een sociale media plein BOMVOL met vissers die bekend zijn van YouTube, Facebook en Instagram. Denk aan Daniel, Wietse en Tjidde van DWFishingTeam, de Jelmer Simmes van TwincarpNL en YouTube legende Robert Grootenboer.

Ook DWFishingTeam zal aanwezig zijn in Utrecht.

Foto 4 DWFishingTeam Clearasil

Ook ervaren vissers als Michiel Pilaar en Willem Kwinten zullen present zijn en in de lezingzaal vertellen over hun passie. 100% dat je hier wat van zal leren én je geëntertaind zal worden!

Heb je vragen over fotografie of film? Stel ze aan eindbaas Willem Kwinten.

Foto 5 willem kwinten

Voor het complete overzicht met activiteiten op het social media plein klik je HIER of check je onderstaand programma:

Foto 6 sociale media plein

3. Speciale beursaanbiedingen
Maar laten we eerlijk zijn: het afstruinen van een beurs op zoek naar aanbiedingen en koopjes is en blijft een erg leuke bezigheid. Dit beseffen de standhouders maar al te goed dus reken er maar op dat je op de Hengelsport- en Visbotenbeurs de beste deals kunt sluiten.

Net als voorgaande jaren is Hertog Hengelsport één van de winkeliers die present zullen zijn om jou de beste deals voor te schotelen.

Foto 7 Hertog Hengelsport present op beurs Utrecht

Zowel qua kwaliteit van het materiaal als de prijs die je zal moeten betalen: deals maken doe je in de Jaarbeurs. Of je nu aas nodig hebt voor het nieuwe seizoen of op zoek bent naar een fonkelnieuwe set beetmelders: van 30 november tot en met 2 december scoor je ze scherp geprijsd op de beursvloer!

4. Workshops, demonstraties en veel aandacht voor de jeugd
Het is alweer de 17e editie en om de beurs extra kracht bij te zetten, pakt de organisatie groot uit. Zo is er (elke beursdag) een leuk presentje voor de eerste 350 kids, wees er dus op tijd bij!

Foto 8 beurs utrecht mitchell gratis hengel

Ook krijgen de jeugdige vissertjes een stempelkaart waarmee ze op het ‘Stekkieparcours’ allerlei opdrachten uitvoeren, waarmee ze een goodiebag van Sportvisserij Nederland in ontvangst mogen nemen. Over goodiebags gesproken: per beursdag maken 20 bezoekers kans op een presentje van €75,-.

Ook voor de kleine vissertjes is een dagje beurs een ware belevenis!

Foto 9 beurs utrecht kids

Naast kans maken op prijzen (o.a. een visreis naar Zweden van €2.500,-) kun je als karpervisser ook je handen uit de mouwen steken. Doe mee aan diverse workshops en trek de hengels van je dromen krom om uit te testen of jij ze wilt toevoegen aan je uitrusting!

Foto 10 visreis 2018

5. De nieuwste producten voor 2019 al te zien in de jaarbeurs
De afgelopen jaren is wel gebleken dat veel groothandels de beurs in Utrecht aangrijpen om hun nieuwe producten voor het eerst te presenteren aan het grote publiek. Dit jaar zal dat niet anders zijn dus als jij een materiaalfreak bent en zeker wilt zijn dat je de primeurtjes met je eigen ogen kunt bekijken: dan zien we je in Utrecht

Een pareltje om in Utrecht te gan bekijken: de nieuwe MX6 Full Runner molen van Mitchell.

Foto 11 Mitchell MX6 Full Runner

Niet te missen!

Kortom, de Hengelsport- en Visbotenbeurs van 2018 is er duidelijk eentje die jij als karpervisser niet mag missen. Wacht dan ook niet langer en koop nu je kaartjes, klik hier. Door het kopen van een online ticket bespaar je €3,- ten opzichte van een kaartje aan de deur!

Wie weet knoop jij jouw Big Fish Rig wel op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht.

Foto 12 carpsquare 2017 utrecht beurs

Oja, wil jij voordelig met de trein naar de beurs?

Check dan de deal die DRT Events (de organisator van de beurs) heeft gesloten met de NS. Voor slechts €23,- scoor je nu een entreekaartje én je treinreis! Deze actie is geldig door heel Nederland. Ookal woon je in Groningen: goedkoper naar de beurs gaan is niet mogelijk! Klik hier om je NS-tickets te bestellen.

Foto 13 NS actie beurs utrecht

Hengelsport- en botenbeurs 2018 feiten
Waar: Jaarbeurs Utrecht
• Wanneer: Vrijdag 30 november t/m 2 december 2018
• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
• 200 internationale hengelsportbedrijven
• 000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
Het nieuwste van het nieuwste vind je op de Hengelsport- en Botenbeurs!

Foto 14 carpsquare beurs utrecht 18

Pin It

3 dagen

In 2019 is Carpsquare op vrijdag 29 november, zaterdag 30 en zondag 1 december in de Jaarbeurs Utrecht.

180 standhouders

Standhouders van de meest bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn er met de nieuwste producten.

20.000 m2 beursoppervlak

Ruim 20.000 m2 beursoppervlak in de 18e editie met hengelsport waaronder een groot deel karpervissen.