Beursprogramma

Elke editie staat het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs vol met interessante activiteiten zoals: demonstraties, workshops en spetterende publiekacties. Naast de talrijke hengelsport stand is de beurs een waar evenement en mag je het programma zeker niet missen!

Wij introduceren ons programma ruim een maand voor start van de eerste beursdag hieronder.  

 

...

Beurs activiteiten

Waterbassin met forellen

Image

De vaste stokkenshow

Jaarlijks is de vaste stokkenshow een echte publiekstrekker. Een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De merken die mee doen zijn onder andere: Garbolino, Browning Xitan (Zebco), Daiwa en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past.

Image

Drillsimulator

Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong & oud!

Image

Best New Product

Bezoekers mogen dit jaar ook weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Ze kunnen kiezen uit de meest innovatieve producten op gebied van hengelsport, die door de exposanten op de beurs worden getoond. Het product met de meeste stemmen, krijgt de Total Best New Product Awards

Image

Jeugdprogramma

Stekkieparcours

Sportvisserij Nederland organiseert speciaal voor kinderen t/m 14 jaar GRATIS het Stekkie-Jeugdparcours. Dit parcours staat bol van activiteiten en leidt jeugd over de beurs langs verschillende standhouders. Standhouders organiseren een speciale Doe-activiteit voor de kinderen om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij. Zo kan je er een onderlijn maken voor het vissen op snoek, witvis of kunstvliegen binden, je uitleven op de op de visdrilmachine, diverse VISquizzen, uitleven op twee castingbanen en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV. Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart bij de stand van Sportvisserij Nederland (stand 40) krijg je als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets. Meer informatie over leukste jeugdvissite: www.stekkie.nl

Image

Casting Combat

H.S.V. Groot Rotterdam organiseert ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

Image

Peuterfonds

Uiteraard is ook het PeuterFonds weer van de partij met het PF-Rad van Fortuin en de enveloppenloterij om zo veel mogelijk geld op te halen om volgend jaar weer tientallen kinderen een geweldige dag aan de waterkant te laten beleven.

Image

Wat nog meer?

Uiteraard is er nog veel meer te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Maar we moeten natuurlijk ook wat aan de verbeelding overlaten.